Kyläkahvilat & HYTE-hetket - jatkuvat syksyllä

Tervetuloa mukaan myös uudet toimijat!

Omalta kylältä Hämeessä -hankkeen kokeilussa vapaaehtoiset järjestivät kyläkahviloita 15 erilaisessa paikassa ympäri maakuntaa. Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen hetkiä on niihin järjestänyt yli 10 yhdistystä ja useita yrittäjiä. Osallistujat ovat kiitelleet, kun HYTE-hetkiä on tuotu kylille ja asukkaiden lähelle.

 

10.6. pidettiin Kyläkahvilat & HYTE-hetket kauden päätösilta 
Nummenkylän kylätalolla Rengossa ja tämän jälkeen Hämeen Kylien hallitus päätti jatkaa koordinointia omana toimintanaan syksyllä.

 

meidanhame.fi sivulta TÄSTÄ löydät 
tästä löydät tarkemman kuvauksen, listan toimijoista, joita voi kysyä pitämään HYTE-hetkiä sekä kutsupohjia, yhteisen logon ja muuta hyödyllistä.

 

Kokoamme yhteiset lehti-ilmoitukset syksyn kyläkahviloista ja HYTE-hetkistä lokakuun alun seudullisiin lehtiin. Ilmoitattehan Kyläkahvilanne ja HYTE-hetkenne 24.9.2019 mennessä Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Hämeen Kylät ja Kanta-Hämeen järjestöyhteistyö / Hämeen Setlementti maksavat ilmoitukset. Teemme myös pari yhteistä mediatiedotetta ja some-päivityksiä.

 

Käynnistys-, viestintä-, mainostenteko- ym. apua saat myös tarvittaessa. Ole rohkeasti yhteyksissä Elinaan, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai 0400 944868.

 

 

KuppiSydan

 

 

tawa_logo