Hämeen Vuoden Kylä ja kylätoiminnan tiennäyttäjä 2019 haussa

Kanta-Hämeessä on jälleen haussa Hämeen Vuoden Kylä ja Kylätoiminnan tiennäyttäjä.

Yleisöehdotukset Vuoden kyläksi ja tiennäyttäjäksi perusteluineen pyydetään 14.3. mennessä. Vuoden Kylää voi ehdottaa myös facebook-kilpailumme kautta.

Kylien omat vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää 31.3. mennessä.  Lähettäkää ehdotukset osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .  Kylien hakemukset ovat voimassa 3 vuotta. Voittajakylälle on tarjolla julkisuutta ja 500 euron avustus markkinointiin.

Vuoden Kylän valinnalla saadaan näkyvyyttä ja tunnettavuutta kylätoimintaan!

Hämeen Vuoden Kylä ja Kylätoiminnan tiennäyttäjä julkaistaan Valtakunnallisessa Vuoden Kylässä, Teuron tekniikka ja kädentaitopäivillä 20.-21.7.2019 Tammelassa.

Maakunnallinen vuoden kylä ilmoitetaan Suomen Kylät ry:lle valtakunnalliseen Vuoden Kylä -kisaan. Suomen Vuoden Kylä 2019 julkistetaan Lokaali Lakeudella -tapahtumassa Kauhavalla 23.-25.8.

Lähdetään joukolla mukaan! https://lokaali2019.net/

 

Hämeen kylätoiminnan tiennäyttäjä 2019 haussa

 

Tiedätkö ansioituneen pitkänlinjan kylätoimijan? Hämeen Kylät ry etsii myös Hämeen kylätoiminnan tiennäyttäjää, joka ilmoitetaan myös ehdokkaaksi valtakunnalliseksi tiennäyttäjäksi.

 

Ehdotukset 14.3. mennessä Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Mukaan lyhyet perustelut, miksi kyseinen henkilö tulisi valita.

tawa_logo