Hämeen Kylät ry valmistautuu juhlavuoteen

Puheenjohtajana aloittaa Sisko Savolainen Lopen Vojakkalasta

 

Hämeen Kylät ry:n syyskokous on 14.11.2017 valinnut puheenjohtajan ja hallituksen vuodelle 2018. Hallituksessa on edustettuna kattavasti koko Kanta-Häme.

Hämeen kylät ry:n hallitukseen valittiin aiemmin varaedustajana toimineet Tarja Forsström Janakkalan Mallinkaisilta, Reija Nevala Hämeenlinnan Nummenkylästä ja Mikko Pietilä Tammelan Teurolta, sekä uusina Sinikka Haapsamo Hämeenlinnan Kalvolasta ja Jaana Viitala Hausjärven Oitista. Varsinaisina jäseninä jatkavat Eija Laine Tammelan Letkulta, Arja Sarusto Etelä-Hattulasta ja Pirjo Poutanen Forssan Koijärveltä.

Varajäseniksi valittiin Sirpa Lundgren (Tuulos/Hämeenlinna), Anne Hannukkala (Suotaala-Lahdentaa/ Hattula), Timo Lahti (Tarinmaa /Janakkala), Veikko Rantanen (Kalvola/Hämeenlinna), Pekka Verho (Lautsia/Hämeenlinna), Juha-Matti Heino (Kiipu /Jokioinen), Marja Aaltonen (Oitti/Hausjärvi) ja Anne Malin (Joentaka/Loppi).

Vuonna 2018 Hämeen Kylät ry viettää toimintansa 20-vuotisjuhlavuotta. Uuden puheenjohtajan johdolla Hämeen Kylät ry:n hallitus kannustaa Kanta-Hämeen kylä- ja asukastoimijoita aktiivisuuteen, ja osallistumaan tuleviin tapahtumiin.

Hämeen kyläpäivä järjestetään keväällä Rengon Nummenkylässä, joka on Hämeen Vuoden Kylä 2017.

Tuttuun tapaan kesäkuun toisena lauantaina järjestettävään valtakunnalliseen Avoimet kylät -päivään toivotaan myös aktiivista osallistumista.

Yhdistyksen Omalta kylältä Hämeessä - ja TriPla-hanke tarjoavat apuaan niin uusien kyläpalvelujen kehittämiseen kuin työllistämiseenkin.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

tawa_logo