Tutustumispäivä kyläpalveluihin lauantaina 1.10.2016

Matkun, Koijärven ja Teuron kylätoiminnasta voit lukea matkaraporteista.

 

Varsinais-Suomen Kylien matkaraportointi

 

Pohjois-Savon matkaraportoiniti

 

Matkun kyläyhdistys Forssassa on kunnostanut Leader-rahoituksella entisen kyläkaupan kyläläisten olohuoneeksi ja juhlataloksi. Kyläyhdistyksen väki kertoo kylänsä toiminnasta ja käynnistämistään palveluista kuten kylälounaasta ja seniorikaverista.

Matku on yksi Koijärven alueen kylistä.

Teuro-Kuuslammin kylätoimintayhdistys Tammelasta esittelee ensin monitoimihallin, josta löytyy niin kuntosali, kirjasto, kudontatila, koplaushalli kuin lahtivajakin. Teuron tekniikkapäivillä viihtyy vuodesta toiseen tuhatpäinen yleisö. Kylätalolla kahvittelemme ja kuulemme Teuron konsteista niin talkootehtävien jakamisessa kuin varainhankinnassa.

Keskellä Forssaa toimii Kehräämön historiallisessa miljöössä Piippuaukion osuuskunta. Käsityökeskus Sigridistä on mahdollista ostaa  kotiin viemisiä.

 
 
Tutustumispäivään osallistuminen on ilmaista. Lähiruokalounas on Matkun kylätalolla, hinta on 12 e , varaa käteistä. Hanke tarjoaa kahvit Teuron kylätalolla. 
Hämeestä lähdemme kimppakyydeillä. Voit osallistua myös osaan päivästä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 22.9. mennessä Hämeen Kylien kyläasiamies Elina Leppänen puh. 0400 944 868,  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
tawa_logo