Avoimet kylät -päivässä mukana 28 kylää meillä

Ohjeita kylille

 

Avoimet Kylät –päivä 11.6.2016 tuo esille kylätoimintaa

Nostakaa oma kylä kartalle ja ilmoittakaa tapahtumanne mukaan valtakunnalliseen päivään 20.4. mennessä

Valtakunnallista Avoimet kylät -päivää vietetään tänä vuonna 11.6.2016. Luvassa on paljon erilaista ohjelmaa kylissä. Ohjelman ei tarvitse olla suurimuotoista vaan mukavaa yhdessä tekemistä ja tutustumista kylän elämään.

Kylät voivat osallistua päivään haluamallaan toiminnalla/ tapahtumalla; kahvilalla, kesäjumpalla, onkikilpailulla, yhteislaulutuokiolla, maatilavierailulla, kylätaloesittelyllä, kirpputorilla, tonttien esittelykierroksella, luontoretkellä tai mitä ikinä ohjelmaa haluatte kylällä järjestää.

  • Hämeen Kylät ry hoitaa tapahtuman yleismarkkinoinnin Kanta-Hämeessä: mm. Kanta-Hämeen tapahtumakartta, www-sivu, www.facebook.com/avoimetkylatkh -sivu, mediatiedotteita, lehti-ilmoituksia. Kyläasiamiehelle saa mielellään lähettää tapahtumaan liittyviä kuvia ja juttuvinkkiä nostettavaksi esiin maakunnallisessa, ehkä valtakunnallisessakin tiedottamisessa.
  • Valtakunnallisesti päivää koordinoi ja markkinoi Suomen kylätoiminta ry. Tapahtumalla on oma valtakunnallinen www.avoimetkylat.fi – sivu. Kaikki tapahtumapäivään osallistuvat kylät tulevat nettiin samalle googlekarttasovellukselle ja tapahtumalla on yhteinen visuaalinen ilme.
  • Kylät saavat tapahtumaan liittyvän materiaalipaketin, jonka sisältö tarkentuu lähempänä.

Kylien kannattaa markkinoida tapahtumaansa myös itse, kuten laittaa se ilmaisiin tapahtumakalentereihin. Muistakaa mainita se osana valtakunnallista Avoimet kylät -päivää.

Kylätapahtumien tietoihin tarkennukset voi ilmoittaa Tuula Kujalalle   Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai
puh. 040 8726 498
. Kylälle osallistuminen on ilmaista. Ilmoittakaa seuraavat tiedot:

Tapahtuman nimi ja sisältö, paikka, katuosoite, kellonaika, järjestävän yhdistyksen/tahon nimi sekä yhteyshenkilön puhelin ja sähköposti ja www-sivulinkki jos sellainen on.

 

Kokemusten vaihto – ja infoilta

15.3.2016 klo 18 Kohti Avoimet kylät 2016 –päivää
Nummenkylän kylätalolla Nummenkoululla, Hämeen Härkätie 4151
Tervetuloa kuulemaan palautetta ja vinkkejä sekä vaihtamaan kokemuksia!
Tehdään yhdessä päivästä entistä parempi ja näkyvämpi!

 

tawa_logo